Minőség:

Webáruházunk, az ISO 9001:2000 minőségi szabvány szerint gyártott termékeket forgalmaz. Mit jelent ez? Kizárólag olyan cégekkel állunk kapcsolatban, akik figyelembe véve a fent jelzett technológiát, igyekszenek a legjobb minőségű terméket előállítani a Vásárlók igényeinek megfelelően.

Garancia:
A Pitbullwear.hu webáruház az általa forgalmazott és értékesített valamennyi termékre garanciát vállal. Kizárólag a sérülésmentes, rendeltetésszerűen használt termékeket áll módunkban kicserélni.

Vásárlástól való elállás:
A Vásárló jogosult a megrendeléstől számított 12 órán belül, [a kiszállítást megelőzően] elállni az általa megjelölt rendeléstől. A Vevő a vásárlástól való elállás jogát emailben vagy telefonon érvényesítheti, INGYENESEN.

A Vásárló jogosult az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, -indoklás nélkül- a rendelését érvényteleníteni. Ezesetben a Vevő az általa megrendelt terméket a kiállított számlával együtt köteles visszajuttatni a webáruház székhelyére (4553, Apagy, Béke ut 82.). A visszaérkezett áru ellenértékét a Pitbullwear.hu webáruház köteles 30 munkanapon belül megtéríteni.

Amennyiben Vásárló élni kíván az elállási jogával, a VISSZAVÉTEL SORÁN FELMERÜLŐ SZÁLLÍTÁSI ÉS CSOMAGOLÁSI KÖLTSÉGET A VEVŐ VISELI. Kizárólag a megrendelt áru vételárát áll módunkban visszafizetni.

A PITBULLWEAR.HU WEBÁRUHÁZ A TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSI DÍJÁT NEM TÉRÍTI VISSZA.

A vásárlástól való elállást megelőzően érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére és bizalommal fordulhatnak hozzánk bármilyen felmerülő probléma esetén.

További kellemes vásárlást kívánva:
Az Ön Pitbullwear webáruháza