AZ ÁRU KISZÁLLÍTÁSA:

Az áruk kiszállítása a Magyar Posta Zrt. és a DPD csomagküldő szolgálatán keresztül történik.

A KISZÁLLÍTÁS HATÁRIDEJE:
Amennyiben rendelkezünk az adott termékkel raktáron, úgy a szállítási határidő maximum 3 munkanap. Ellenkező esetben, -ha nem rendelkezünk az adott termékkel-, a kiszállítás 14 munkanapon belül történik. A szállítás pontos idejéről ügyfélszolgálatunkon tájékozódhat e-mail-ben (info
@pitbullwear.hu) vagy telefonon (+3670/3695447).

AZ ÁRU KISZÁLLÍTÁSÁNAK DÍJA:
Utánvételes küldeményként:
0- 25 000 Ft-ig: 1590 Ft [szállítás, utánvétel kezelés, csomagolás]
30 001 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes

AZ ÁRU ÁTVÉTELE:
A küldeményt a regisztráció során megadott címen veheti át, a csomagot a futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között.

FIZETÉSI MÓDOK:
A kiszállított árú ellenértékét többféle módon egyenlítheti ki:
1. Kiszállításkor az áru átvételekor KÉSZPÉNZZEL vagy BANKKÁRTYÁVAL  fizethet a futárszolgálat munkatársának

TERMÉK CSERÉJE:
A termék visszaküldésének közvetlen költsége a fogyasztót terheli, amelyet a székhelyre sértetlenül köteles visszaküldeni.

FELEK KÖZÖTT LÉTREJÖVŐ SZERZŐDÉS:
A szerződés tárgya a Pitbullwear.hu webáruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó adatlapon tekintheti meg.

Az adott termék megrendelésével és jóváhagyásával és annak a Pitbullwear.hu. e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre.

A Pitbullwear.hu (Ügyvezető: Erdős Gyula; Adószám: 69419717-1-35; Bankszámla: Raiffeisen Bank [12042823-00182792-00100000]; Mobil: (70) 369 5447; Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a megrendeléskor kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa rendeléskor megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - a kézbesítő részére kifizetni.

Az esetleges jogviták elbírálására a Felek a Nyíregyházi Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) számú Kormányrendelet szabályai az irányadóak.